Cara Menjaga dan Mencuci Boneka Teddy Bear - Jual Boneka Teddy Bear
24 jam
087859826435
087859826435
febriaanggriana@gmail.com
Jumlah = pcs
Keranjang

Cara Menjaga dan Mencuci Boneka Teddy Bear

Saturday, April 11th 2015.
Boneka teddy bear

Boneka teddy bear

Inilah cara-cara penjagaan Boneka Teddy bear kesayangan anda. Penjagaan Teddy Bear amat penting begi mengelakkan anda terkena sebarang penyakit seperti asma. Kebersihan Teddy Bear penting memastikan Teddy Bear tersebut bebas dari daki dan berbau segar. Ini kerana, Teddy Bear menarik banyak habuk dan perlu dibersihkan sekali-sekala.
Anak kecil cenderung untuk mendapatkan “teddies” kegemaran mereka yg kebanyakan semuanya kotor. Ia adalah penting untuk mengekalkan kebersihan yang baik dan menyimpan Teddy Bear bersih, terutamanya jika anak-anak muda bermain dengan mereka. Berikut adalah beberapa tips yang cepat dan mudah bagaimana untuk membersihkan dan menjaga beruang teddy anda.

Masa Diperlukan: 1 Menit Beberapa

Berikut adalah cara-cara penjagaan:

1. Mengelap dengan kain yang lembap adalah salah satu cara yang paling mudah dan paling berkesan untuk membersihkan Teddy Bear anda. Memilih tuala muka yang putih yang lembut dan bersih – mengelakkan yang berwarna kerana takut warna berjalan ke beruang. Melembabkan dan perlahan-lahan menggosok bulu teddy bear dengan tuala / lap bersih untuk mengeluarkan kotoran permukaan. Teknik ini boleh digunakan dengan selamat bagi hampir semua Teddy Bear.
2. Untuk membersihkan kotoran kotoran degil, dan bau anda akan perlu menggunakan teknik pembersihan yang lebih kukuh. Periksa label penjagaan pada Teddy Bear anda. Petunjuk membasuh perlu disenaraikan pada label. Beberapa Teddy Bear boleh dimasukkan ke dalam mesin basuh dan dicuci dengan air suam atau sejuk seperti yang disebut dalam arahan. Kepada Teddy Bear tanpa label membasuh, terdapat beberapa risiko dengan mesin basuh.
3. Cara-cara penjagaan Teddy Bear yg seterusnya adlah, dalam kes Teddy Bear anda yg halus, idea yang baik adalah terlebih dahulu meletakkan Teddy Bear anda ke dalam beg jaringan (seperti beg pakaian) dan kemudian memasukkannya ke dalam mesin basuh. Pastikan bahawa tiada pakaian berwarna yang berjalan yang dibasuh bersama-sama dengan Teddy Bear. Anda boleh menggunakan detergen lembut.
4. Untuk mengeringkan Teddy Bear anda, jangan gunakan mesin pengering. Satu cara yang lebih baik untuk mengeringkan Teddy Bear dengan menggantungkannya atau menyuarakan kering . Jangan jemur di bawah matahari. Ini boleh menyebabkanTeddy Bear anda menjadi pudar. Anda juga boleh gunakan pengering rambut untuk mengeringkan Bear anda.
5. Jika anda mahu mengelakkan membasahkan teddy bear anda yang menarik dan menjadi lembut, cara yang baik untuk membuang habuk adalah dengan menggunakan vaccum membersihkannya dengan vaccum tangan atau gunakan lampiran upholsteri pembersih vaccum.
6. Anda boleh berus bulu teddy bear perlahan-lahan dengan berus lembut yang luas. Ini mengembalikan wajah yang licin berkilat berkilat yang teddy bear asalnya mempunyai.

Ini merupakan cara-cara penjagaan Teddy Bear yang mudah dan cepat. Selamat mencuba. 🙂

best
Boneka Teddy Bear Besar / Jumbo Coklat

42%

Rp 350.000 600.000
limited
Rp 199.000
Boneka Teddy Bear Jumbo Ungu

42%

Rp 350.000 600.000
best
Boneka Beruang Jumbo Warna Coklat

42%

Rp 350.000 600.000
Boneka Teddy Bear Jumbo Hijau

42%

Rp 350.000 600.000
best
Boneka Teddy Bear Jumbo Pink

42%

Rp 350.000 600.000